Όροι χρήσης

Η ΤΡΑΠΕΖΟmania ΕΠΕ σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και σας παρουσιάζει τους πιο κάτω όρους οι οποίοι αφορούν στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματά μας απέναντι σε όλους  τους πελάτες μας:

 

Τρόποι Παραγγελίας
Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:
* Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται να ολοκληρώσετε άμεσα την αγορά σας.
* Να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας στα τηλέφωνα 2106032963 και 213 0278203, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00 και Σάββατο 10:00 - 14:00 και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να καταγράψει την παραγγελία σας.Μπορείτε επίσης να αποστείλετε e-mail με το ερώτημα σας trapezomania@hotmail.com, 24 ώρες το 24ωρο και το αρμόδιο τμήμα θα σας απαντήσει το συντoμότερο δυνατόν.

Τρόπος παραλαβής και επιπλέον υπηρεσίες
Οι τρόποι αποστολής είναι οι κάτωθι:
* Δωρεάν υπηρεσία αποστολής  των εμπορευμάτων σας κατ'οίκον για παραγγελία άνω των 500€ ,εντός του λεκανoπεδίου Αττικής.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα, αναλαμβάνουμε δωρεάν την αποστολή έως τα πρακτορεία Αθηνών, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.
 * Παραλαβή από το κατάστημά μας με ωράριο παραλαβής 10.00-19.00, στη διεύθυνση 17ο χλμ. Λ.Μαραθώνος, Παλλήνη.
*Για παραγγελία κάτω των 500€ αναλαμβάνουμε την αποστολή κατ'οίκον με extra χρέωση 18€. Για απόμακρες περιοχές του λεκανοπεδίου (π.χ Μέγαρα,Βίλια,Σαλαμίνα,Αυλώνας,Ωρωπός,Μαραθώνας Λαγονήσι,Ασπρόπυργος,Λαύριο και γύρω αυτών περιοχών η χρέωση διαφοροποιείται ανάλογα).

Τρόποι πληρωμής

  • Με αντικαταβολή. Εφόσον η παραγγελία σας είναι μικρότερη από  100€ κι εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.

     
  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Μέσω του συστήματος ασφαλούς πληρωμής της Alpha Bank.Σε περίπτωση αγοράς με έκδοση τιμολογίου, τα στοιχεία της κάρτας πρέπει να αντιστοιχούν με την επωνυμία του τιμολογίου.

 

Χρόνος παράδοσης προϊόντος
* Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται σε 5-8 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο/τρόπο αποστολής της και από τη άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος που έχετε επιλέξει , η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας αμέσως, προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σε στάδια ή εναλλακτικά να υπάρχει κάποια καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωσή της.
Οι παραδόσεις των προιόντων  πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-17:00 από έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης  και όχι από εταιρία διανομών. Η παράδοση των προιόντων γίνεται συγκεκριμένη ώρα παραλαβής και σας αποστέλλεται ενημερωτικά με sms(αν έχετε δώσει νούμερο) και email  καθώς και τηλεφωνικά. Το προσωπικό δεν είναι υποχρέωμένο να συναρμολογήσει/τοποθετήσει/εγκαταστήσει το εμπόρευμα εκτός και αν έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων έναντι αμοιβής.

Τα εμπορεύματα παραδίδονται ή παραλαμβάνονται πάντα σε συσκευασία και απαιτούν συναρμολόγηση.

Ακύρωση παραγγελίας
Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί πολύ εύκολα να πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών από την ώρα που δώσατε τη παραγγελία σας, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον αριθμό 210 6032963 ή 213 0278203 ή με email trapezomania@hotmail.com
Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης θα πιστωθούν τα χρήματά σας στο σύνολό τους.

Επιστροφές προϊόντων
* δικαίωμα αντικατάστασης
Η εταιρεία δεν δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης λόγω υπαιτιότητας του αγοραστή(π.χ προιόν που δεν είναι της αρεσκείας του αγοραστή, δεν ταιριάζει στις διαστάσεις του χώρου του,κλπ). Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε  ελαττωματικό προϊόν, υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας.
* αναλυτικός οδηγός επιστροφής προιόντων
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολογίου και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος καθώς και των λοιπών εξαρτημάτων που βρίσκονται εντός της συσκευασίας. Σε περίπτωση  που έχει εκδοθεί τιμολόγιο πώλησης, ο αγοραστής υποχρεούται να εκδώδει εκ νέου δελτίο αποστολής ώστε να αναγράφεται ο σκοπό επιστροφής και να εκδοθεί πιστωτικό τιμολόγιο από την εταιρεία.
Το είδος που επιστρέφεται, θα πρέπει να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εντός της συσκευασίας και εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των 14(δεκατεσσάρων) ημερών.Τα τυχόν έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη.
Σημείωση:
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελλάτωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή μετρητών. Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα, η εταιρεία θα επιστρέψει το ποσό μέσω της διαδικασίας που ορίζει η εκάστοτε τράπεζα(αφού ελεγχθεί  το προϊόν για τυχόν ελαττώματα)

Σε κάθε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τον παρόν δικτυακό τόπο. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο σημαίνει ότι αποδέχεστε την πολιτική χρήσης του.

Τυχόν ιστοσελίδες ή υπηρεσίες του ιστότοπου, που, σύμφωνα με το νόμο, απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται από χρήστες των οποίων η ηλικία είναι κάτω των 18 ετών. Ο δικτυακός τόπος www.trapezomania-home.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εάν, παρά την ανωτέρω οδηγία, ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφθούν ιστοσελίδες ή χρησιμοποιήσουν υπηρεσίες που ενδεχομένως κρίνονται ακατάλληλες γι’ αυτούς.

Προσοχή. Όλο το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου www.trapezomania-home.gr παρέχεται στους επισκέπτες για προσωπική, μη εμπορική χρήση.

Στο www.trapezomania-home.gr μπορεί να αναδημοσιεύεται περιεχόμενο, το οποίο διατίθεται από τους δημιουργούς του με άδειες creative commons. Σχετικά με το περιεχόμενο της κατηγορίας αυτής, εφαρμόζονται οι όροι της άδειας creative commons, που καθορίζονται από τον εκάστοτε δημιουργό.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα trapezomania-home.gr δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση πελατών που επιθυμούν τα προϊόντα του χωρίς την ταλαιπωρία της μετακίνησης κ.τ.λ.

Συλλογή προσωπικών δεδομένων, χρήση, ασφάλεια, δικαίωμα υπαναχώρησης

Κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα trapezomania-home.gr  δεν απαιτείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων παρά μόνο όταν θέλετε να παραγγείλετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σε αυτή την περίπτωση θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε πληροφορίες που αφορούν προσωπικά σας δεδομένα, έτσι ώστε να μπορέσετε να μας στείλετε την παραγγελία σας.

Για την εκτέλεση μιας παραγγελίας και ολοκλήρωσης αυτής το κατάστημα συλλέγει προσωπικά στοιχεία που άμεσα, εκούσια και με τη συγκατάθεση του παρέχει ο πελάτης προκειμένου να εκτελεστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η παραγγελία του.

Το κατάστημα επεξεργάζεται τα δεδομένα των χρηστών στα πλαίσια των έννομων συμφερόντων του.  Δεσμευόμαστε για την επεξεργασία των στοιχείων σας μέσα στα αυστηρά νομοθετικά πλαίσια.

Για την εναντίωση όπως αυτή προβλέπεται από την εθνική και κοινοτική νομοθεσία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο trapezomania-home.gr ή στο 210 6032963.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια του προσωπικού χαρακτήρα των δεδομένων σας.

Δεν μεταβιβάζουμε δεδομένα για οποιονδήποτε λόγο σε τρίτο πρόσωπο (νομικό ή φυσικό), παρά μόνο όταν αυτά ζητηθούν από το νόμο και τις αρμόδιες κρατικές αρχές.

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες κρυπτογράφησης SSL έτσι ώστε τα δεδομένα που μας στέλνετε να παραμένουν ασφαλή.

Παρόλα αυτά η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα ασφαλής.

Ανήλικοι επισκέπτες που χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες μας χωρίς τη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους θα διαγράφονται όλες οι πληροφορίες μόλις ενημερωθούμε σχετικά. Εάν υποπτευθούμε μη αποδείξεις ότι κάποιος ανήλικος χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες μας θα απορρίπτεται άμεσα.

Ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του trapezomania.gr στο sales@trapezomania.gr και να ενημερωθεί αν υπάρχει κάποιο αρχείο με τα στοιχεία του και να τα επεξεργαστεί όπως αυτός επιθυμεί π.χ. ΑΛΛΑΓΗ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ, και όποτε το επιθυμεί.

Το χρονικό διάστημα που τηρούνται τα δεδομένα σας το καθορίζουν φορολογικοί ή εμπορικοί σκοποί με γνώμονα την αρχή της αναλογικότητας.

Το κατάστημα διατηρεί αρχεία με προσωπικά στοιχεία για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς, τα οποία μπορεί να επεξεργαστεί με αυστηρούς όρους εμπιστευτικότητας και ανωνυμίας.

Ποιά δεδομένα συλλέγουμε κατά την εγγραφή σας στο κατάστημα

Για την πραγματοποίηση μιας αγοράς απαιτείται εγγραφή στο κατάστημα

Τα στοιχεία που απαιτούνται να συμπληρώσει ο πελάτης είναι τα κάτωθι:

Όνομα – Επώνυμο

Πόλη – Οδός – Περιφέρεια – Τ.Κ.

Τηλέφωνο

Ηλεκρονική Διεύθυνση e-mail

Διεύθυνση IP

Επιπλέον κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο καταγράφεται η διεύθυνση IP από την οποία κάνετε την επίσκεψή σας και συλλέγονται πληροφορίες σχετικά το λειτουργικό σας σύστημα και τον τύπο του προγράμματος περιήγησης. Τα στοιχεία αυτά αξιοποιούνται για στατιστικούς λόγους καθώς επίσης και για λόγους ασφαλείας. Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αυτές δεν σας ταυτοποιούν προσωπικά.

Πολιτική-αποδοχή Cookies

Διαβάστε εδώ σχετικά με τη χρήση Cookies στο site μας.

 

Αλλαγές στο κείμενο των προσωπικών δεδομένων του δικτυακού τόπου www.trapezomania.gr

Ο δικτυακός τόπος www.trapezomania.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει και να μεταβάλει το παρόν κείμενο. Σε κάθε περίπτωση ο επισκέπτης οφείλει να επισκέπτεται και να συμμορφώνεται με τις εν λόγω αλλαγές και να δίνει την συγκατάθεσή του.

Εμπορικά σήματα και περιεχόμενο -Πνευματική ιδιοκτησία

Τα σήματα που εμφανίζονται στον δικτυακό τόπο καθώς επίσης και το περιεχόμενο είναι κατοχυρωμένα και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ιστότοπου www.trapezomania-home.gr. Απαγορεύεται η αντιγραφή, αναδιανομή και αναδημοσίευση του περιεχομένου κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων που αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας χωρίς έγγραφη συγκατάθεση των διαχειριστών του ιστότοπου www.trapezomania-home.gr. Επιπλέον τα προϊόντα, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο τρίτων , που τυχόν εμφανίζονται στις σελίδες του Ιστότοπου, αποτελούν πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία των τρίτων, οι οποίοι φέρουν την ευθύνη για την αποκατάσταση κάθε αξίωσης από τυχόν παραβίαση δικαιωμάτων άλλων προσώπων, όπως ενδεικτικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και ούτω κάθε εξής. Ο δικτυακός τόπος www.trapezomania-home.gr αποποιείται κάθε ευθύνης για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών. Τα περιεχόμενα του www.trapezomania-home.gr παρέχονται όπως ακριβώς παρουσιάζονται χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη με οποιοδήποτε τρόπο σχετικά με την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα του περιεχομένου για συγκεκριμένο σκοπό.

Καμία άδεια ή δικαίωμα σε αυτά τα εμπορικά σήματα, τις πατέντες, τα εμπορικά μυστικά, τις τεχνολογίες, τα προϊόντα, τις διαδικασίες και όλα όσα σχετίζονται με τα δικαιώματα τρίτων των οποίων δικαιούχος είναι ο δικτυακός τόπος www.trapezomania-home.gr ή τρίτος δεν παραχωρούνται ή χορηγούνται στους χρήστες. Επιπλέον το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο www.trapezomania-home.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του www.trapezomania-home.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του διαδικτύου και δεν δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την πραγματοποίηση συγκεκριμένων πράξεων.

Επίσης ο δικτυακός τόπος www.trapezomania-home.gr δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί υπεύθυνος για την προέλευση, τις πηγές, την εγκυρότητα, πληρότητα, ακρίβεια, αντικειμενικότητα, ασφάλεια του περιεχομένου, που συνεισφέρουν οι χρήστες/μέλη/συνδρομητές του (είτε με τη μορφή απλών σχολίων είτε με τη μορφή κριτικών ή/και άλλης φύσης περιεχομένου, που εισάγεται) και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών ούτε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο στην περίπτωση, που το παραπάνω περιεχόμενο παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων και σε κάθε περίπτωση το www.trapezomania-home.gr δεν θα ευθύνεται για διαφυγόντα κέρδη ή άλλες ζημιές τυχαίες συνεπεία ενεργειών και επιλογών των επισκεπτών/χρηστών του, που προέρχονται από τις παρεχόμενες προς αυτούς υπηρεσίες, σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης.

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες (web links)

Το παρόν web site www.trapezomania-home.gr χρησιμοποιεί συνδέσμους με κατεύθυνση άλλες ιστοσελίδες. Παρακαλούμε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή όταν κάνετε χρήση των συνδέσμων αυτών αναφορικά με την προστασία προσωπικών σας δεδομένων και δεδομένων cookies. Δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη αναφορικά με τα περιεχόμενα και τις πολιτικές προστασίας των εξωτερικών συνδέσμων. Για οποιαδήποτε παρανομία, ελλειπή περιεχόμενο, βλάβες και λοιπές τεχνικές δυσλειτουργίες που προκύπτουν από την χρήση των εξωτερικών συνδέσμων, ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο πάροχος των υπηρεσιών αυτών (τρίτων).

Επιπλέον ερωτήματα χρηστών του δικτυακού τόπου www.trapezomania-home.gr

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις σχετικά με την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε να μας ενημερώσετε sales@trapezomania.gr ή στο τηλέφωνο 2106032963

Δήλωση αποποίησης ευθυνών

Ο παρόν ιστότοπος www.trapezomania-home.gr προσπαθεί να παρέχει ακριβείς πληροφορίες και ενημερώσεις στους επισκέπτες του. Ενδεχομένως κάποιες πληροφορίες να παρέχουν ανακρίβιες ή τυπογραφικά λάθη. Δεν αναλαμβάνουμε ουδεμία ευθύνη για την ορθότητα των περιεχομένων αυτών και έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το περιεχόμενο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Η αναφορά σε προϊόντα, τεχνικά χαρακτηριστικά και λοιπά γίνεται μόνο για λόγους πληροφόρησης και δεν αποτελεί από μέρους μας υιοθέτηση και σύσταση χρήσης αυτών. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνης για σφάλματα χωρίς περιορισμούς είτε πρόκειται για παρεπόμενες τυχαίες ζημιές, απώλεια κερδών , εσόδων, καθυστερήσεις, χαμένες επικοινωνίες διαμέσου του ιστότοπου, ακόμα και αν έχουμε προειδοποιηθεί εγγράφως ή προφορικώς για αυτές. Με την χρήση του ιστότοπου www.trapezomania-home.gr δίνετε την συγκατάθεσή σας για όλα τα ανωτέρω αναφερθέντα.

Νόμος και δικαιοδοσία

Το παρόν web site www.trapezomania-home.gr οι πληροφορίες του και το περιεχόμενο του υπόκεινται στην ελληνική νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την παρούσα σύμβαση αρμόδια ορίζονται τα καθ’ ύλη δικαστήρια των Αθηνών. Σε περίπτωση που κάποια διάταξη των ανωτέρω όρων είναι αντίθετη ως προς το νόμο παύει αυτοδικαίως να έχει ισχύ χωρίς όμως να θίγεται η ισχύς όλων των άλλων ανωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Όλες οι ανωτέρω προϋπόθεσες και όροι αποτελούν συνολική συμφωνία μεταξύ του ιστότοπου www.trapezomania.gr και του επισκέπτη – χρήστη αυτού.

 

Αναγνώριση χρήστη

Για την αναγνώρισή σας χρησιμοποιούνται το e-mail σας και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΙΑ ΕΠΕ δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.