Όροι χρήσης

Η ΤΡΑΠΕΖΟmania ΕΠΕ σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και σας παρουσιάζει τους πιο κάτω όρους οι οποίοι αφορούν στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματά μας απέναντι σε όλους  τους πελάτες μας:

 

Τρόποι Παραγγελίας
Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:
* Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται να ολοκληρώσετε άμεσα την αγορά σας.
* Να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας στα τηλέφωνα 2106032963 και 213 0278203, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00 και Σάββατο 10:00 - 14:00 και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να καταγράψει την παραγγελία σας.Μπορείτε επίσης να αποστείλετε e-mail με το ερώτημα σας trapezomania@hotmail.com, 24 ώρες το 24ωρο και το αρμόδιο τμήμα θα σας απαντήσει το συντoμότερο δυνατόν.

Τρόπος παραλαβής και επιπλέον υπηρεσίες
Οι τρόποι αποστολής είναι οι κάτωθι:
* Δωρεάν υπηρεσία αποστολής  των εμπορευμάτων σας κατ'οίκον για παραγγελία άνω των 500€ ,εντός του λεκανoπεδίου Αττικής.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα, αναλαμβάνουμε δωρεάν την αποστολή έως τα πρακτορεία Αθηνών, ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.
 * Παραλαβή από το κατάστημά μας με ωράριο παραλαβής 10.00-19.00, στη διεύθυνση 17ο χλμ. Λ.Μαραθώνος, Παλλήνη.
*Για παραγγελία κάτω των 500€ αναλαμβάνουμε την αποστολή κατ'οίκον με extra χρέωση 18€. Για απόμακρες περιοχές του λεκανοπεδίου (π.χ Μέγαρα,Βίλια,Σαλαμίνα,Αυλώνας,Ωρωπός,Μαραθώνας Λαγονήσι,Ασπρόπυργος,Λαύριο και γύρω αυτών περιοχών η χρέωση διαφοροποιείται ανάλογα).

Τρόποι πληρωμής

  • Με αντικαταβολή. Εφόσον η παραγγελία σας είναι μικρότερη από  100€ κι εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.

     
  • Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners. Μέσω του συστήματος ασφαλούς πληρωμής της Alpha Bank.Σε περίπτωση αγοράς με έκδοση τιμολογίου, τα στοιχεία της κάρτας πρέπει να αντιστοιχούν με την επωνυμία του τιμολογίου.

 

Χρόνος παράδοσης προϊόντος
* Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ορίζεται σε 5-8 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από τον τόπο/τρόπο αποστολής της και από τη άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος που έχετε επιλέξει , η εταιρία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας αμέσως, προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε η παράδοση να εκτελεστεί σε στάδια ή εναλλακτικά να υπάρχει κάποια καθυστέρηση μέχρι την ολοκλήρωσή της.
Οι παραδόσεις των προιόντων  πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-17:00 από έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης  και όχι από εταιρία διανομών. Η παράδοση των προιόντων γίνεται συγκεκριμένη ώρα παραλαβής και σας αποστέλλεται ενημερωτικά με sms(αν έχετε δώσει νούμερο) και email  καθώς και τηλεφωνικά. Το προσωπικό δεν είναι υποχρέωμένο να συναρμολογήσει/τοποθετήσει/εγκαταστήσει το εμπόρευμα εκτός και αν έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων έναντι αμοιβής.

Τα εμπορεύματα παραδίδονται ή παραλαμβάνονται πάντα σε συσκευασία και απαιτούν συναρμολόγηση.

Ακύρωση παραγγελίας
Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί πολύ εύκολα να πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών από την ώρα που δώσατε τη παραγγελία σας, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στον αριθμό 210 6032963 ή 213 0278203 ή με email trapezomania@hotmail.com
Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης θα πιστωθούν τα χρήματά σας στο σύνολό τους.

Επιστροφές προϊόντων
* δικαίωμα αντικατάστασης
Η εταιρεία δεν δύναται να παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης λόγω υπαιτιότητας του αγοραστή(π.χ προιόν που δεν είναι της αρεσκείας του αγοραστή, δεν ταιριάζει στις διαστάσεις του χώρου του,κλπ). Σε περίπτωση που ο καταναλωτής θέλει να αλλάξει το εκάστοτε  ελαττωματικό προϊόν, υποχρεούται να προβεί στην επιστροφή του στην εταιρεία και στην πραγματοποίηση νέας παραγγελίας.
* αναλυτικός οδηγός επιστροφής προιόντων
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολογίου και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος καθώς και των λοιπών εξαρτημάτων που βρίσκονται εντός της συσκευασίας. Σε περίπτωση  που έχει εκδοθεί τιμολόγιο πώλησης, ο αγοραστής υποχρεούται να εκδώδει εκ νέου δελτίο αποστολής ώστε να αναγράφεται ο σκοπό επιστροφής και να εκδοθεί πιστωτικό τιμολόγιο από την εταιρεία.
Το είδος που επιστρέφεται, θα πρέπει να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «έντυπο επιστροφής» που θα βρείτε εντός της συσκευασίας και εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των 14(δεκατεσσάρων) ημερών.Τα τυχόν έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το πελάτη.
Σημείωση:
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελλάτωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος.Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή μετρητών. Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα, η εταιρεία θα επιστρέψει το ποσό μέσω της διαδικασίας που ορίζει η εκάστοτε τράπεζα(αφού ελεγχθεί  το προϊόν για τυχόν ελαττώματα)

Προσωπικά δεδομένα και πνευματικά δικαιώματα

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρία μας για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.2130278203, email:trapezomania@hotmail.com
Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.
Η εταιρία μας αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός των δημιουργικών ιδεών, των γραφικών αναπαραστάσεων, των προτάσεων ανάπτυξης και του προγραμματιστικού κώδικα που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της  κατά τα ισχύοντα στον ν. 2121/1993.
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Περιεχόμενο
Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων  και τη διαφοροποίηση των τιμών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.Η επιχείρηση διατηρεί κάθε επιφύλαξη για τυχόν τυπογραφικά λάθη και χρωματικές αποκλίσεις των εμπορευμάτων στο παρόν site.Μεταφορικά και κίνδυνος εμπορευμάτων επιβαρύνουν τον αγοραστή σε κάθε περίπτωση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα trapezomania-home.gr αποτελεί τη διαδικτυακή πύλη ηλεκτρονικού εμπορίου.